loader image

SAS TUIASI

Dezvoltă și încurajează spritul antreprenorial al studenților

SAS-TUIASI este structura din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași ce dezvoltă și încurajează spriritul antreprenorial al studenților. SAS-TUIASI își dorește să reprezinte pentru studenți, într-o manieră nonformală și prietenoasă, un loc în care ideile lor să prindă contur, iar inițiativele antreprenoriale să fie susținute din punct de vedere consultativ și nu numai…

Sediul SAS TUIASI este localizat ȋn căminul T3-T4 din campusul Tudor Vladimirescu şi este alocat ȋn principal sesiunilor de training cu un numar mai mare de participanți. SMART Up HUB este un spațiu de co-working destinat studenților de la toate facultățile şi este localizat ȋn str. Prof. Dr. Doc. Dimitrie Mangeron, Corp TEX5.

REGULAMENT SAS-TUIASI

SMARTUp HUB

Locul în care ideile prind contur!

Hub-ul antreprenorial numit „SMARTUp HUB” este un spațiu destinat studenților de la toate facultățile TUIASI – ce se vor implica în activitatea Societății Antreprenoriale Studențești (SAS) – si a fost realizat prin prezentarea unor idei de afaceri ale studenților din prima grupă de formare care fac parte din proiectul SAS PLUS@tuiasi. Acesta a fost gândit ca un spațiu în care se desfășoară activități din aria dezvoltării competențelor antreprenoriale, cât și a competențelor complementare celor tehnice.

REGULAMENT SMARTUp HUB

Hub antreprenorial

Mini-incubator start-up...

HUB-ul a fost conceput ca fiind o componentă a SAS și reprezinta un mini-incubator pentru o serie de start-up-uri care se desfășoară în cadrul Societății Antreprenoriale Studențești (SAS TUIASI), fiind în același timp și un spațiu de co-working, menit pentru întâlnirile de lucru ale echipelor multidisciplinare.

Spațiul a fost amenajat și dotat parțial în cadrul unui proiect finanțat prin granturi naționale de tip Fonduri de Dezvoltare Instituțională numit „Studenți antreprenori la TUIASI+”, dotarea lui fiind asigurată în mare parte de către asociația Junior Achievement Romania.